keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Limusiinilla Oulusta kotiin

Kunnon reissulle kunnon päätös?

Olisi ollut kiva suunnitella kotiintulo Limousinella Parhaiden Ystävieni seurassa E-Trike paraatipaikalla tuon auton perässä. Lähetinkin jo tuonne Limousine Service Ltd:lle tiedustelun, josko he olisivat voineet tarjota minulle ikimuistoisen kotimatkan ystävieni kanssa.

Heidän puoleltaan esteetön Limo olisi ollut palveluvalikoimassa jo firman alkuajoista lähtien, mutta sen rattaisiin hyvinkin taidokkaasti heittelevät Arkadianmäen ja Brysselin päättäjät. Linja-auton pohjalle rakennetun esteettömän Limon rekisteröinti Suomen liikenteeseen on tällä hetkellä käytännössä mahdotonta eli Limusiinikyyti on valitettavasti vain tuon valtaapitävän eliitin yksinoikeus vaikka kuinka mielellään tarjoisivat tuota samanlaista VIP-kohtelua myös vaikeavammaisille ystävilleni.

E-Triken matka tuollaisen auton kyydissä katkeaa puolestaan Suomen tieliikennelakiin, koska linja-auton perään ei saa kiinnittää peräkärryä.

Täytynee tästä kai lähteä hankkimaan reilusti isoja puutynnyreitä, tervaa ja höyheniä, että näihinkin asioihin saataisin hieman parannusta noiden päättäjiemme taholta.

Tämä Ouluun suuntautuvan fillarireissuni huipentava kokemus Limousinessa vaikeavammaisten ystävieni kanssa vaatii toteutuakseen runsaasti tervaa ja höyheniä

Koska nuo päättäjämme ovat kaikissa muita kuin omaa palkankorotustaan koskevissa päätöksissään kuin etanoita, tuo limusiiniajelu Oulusta kotiin ei tule toteutumaan. Siksi nuo heidän "lajitoverinsa" saavatkin tuolla Porvoossa vieraillessani valkosipulivoita kotiloonsa ja uunissa tapahtuvan lämpökäsittelyn jälkeen syön näitä vähintään 12 kpl joka visiitilläni :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti