sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Lähtölaskenta käynnissä

1.6.2015 klo 6 tapahtuu lähtöni Keravalta E-Triken satulassa kohti Oulua. Tuo sivun oikeassa laidassa vilisevä numerosarja on lähtölaskenta muodossa PP-TT-MM-SS.

Kun tuo aika on nollassa, minä ja Ville Villikarju lähdemme tuolle reissullemme, jolloin levitämme ystävyyden ilosanomaa myös vaikeimmin vammaisille ja toivoisimme median avulla löytävämme heille lisää ystäviä, koska niiden kymmenien lisäksi, joiden luona säännöllisesti käymme, on vielä liian monta yksinäistä, joiden luokse emme ehdi vaikka haluaisimmekin, koska Helkama ei ole vielä onnistunut kehittelemään valon nopeudella kulkevaa E-Trikea.

Perjantaina 8.5.2015 kävimme Tukena Oy:n Kankaanpään päivätoimintakeskuksessa, jonka esimiehellä on vaikeavammainen Timo-poika, jolla ei myöskään ollut ystäviä.

Tuolla reissulla ystävyyden ilosanomaa levittämässä oli myös Tamperelainen bussifirma, Länsilinjat Oy, joka halusi omalta osaltaan olla tukemassa tämän tärkeän sanoman levittämistä. 

Kansamme toimintakeskuksessa oli myös Kankaanpään Seudun toimittaja, joka teki jutun tästä vierailustamme.

Tukena Oy:n Kankaanpäässä rakenteilla oleva Kultakankaan Palvelukoti valmistuu tämän vuoden aikana ja pikapuolin valmistumisen jälkeen matkustan seuraavan kerran Satakuntaan Timon luokse, koska tuolloin voin jäädä myöskin yöksi Kankaanpäähän.


Ystävyyden ilosanoma levisi Kankaanpäähän.
Ville oikaisi itsensä satulaan junamatkalla Tampereelta Keravalle. 

1 kommentti:

  1. Voi veljet mihin ryhdytte ! Hieno työtä, Petri. Terveisin Hannu San Diegosta

    VastaaPoista